Cine suntem
     Unit este o societate privata cu capital integral romanesc, suntem o echipa ordonata ambitioasa, cu o experienta vasta in domeniul transporturilor rutiere, care duce la bun sfarsit toate cerintele clientului.
     Avem o experienta de peste 20 ani in domeniul transportului rutier de marfa, timp in care am stabilit relatii comerciale cu societati de incredere din toata tara si nu numai. Prin stabilirea contractelor cu noi, va asiguram ca vom presta servicii de cea mai inalta calitate si transparenta totala asupra derularii contractului de transport.
     Inca de la infiintarea companiei in 1994, am colaborat si am castigat increderea si respectul unor colaboratori seriosi din Europa, din tarile CSI, dar si din Asia: Georgia, Azerbaidjan, Kazakstan si altele. Aceste experiente ne-au adus satisfactie, dar si probleme pe care le-am depasit cu success, aducandu-ne multumirea ca le-am rezolvat cu seriozitate si competenta.
     De-a lungul timpului ne-am confruntat cu numeroase experiente, astfel ca orice problema legata de transporturi, reprezinta pentru noi o provocare, motiv pentru care, va invitam sa incercati serviciile noastre.
Calitatile noastre

Profesionalism

100%

Seriozitate

100%

Experienta

100%

Perfectiune

85%

Superficialitate

0%